var ml_account = ml('accounts', '2034694', 'y6p2v9t0n2', 'load');

Marketing trends voor 2017

Marketing trends.

 

 

De wereld van de marketing is voortdurend in beweging. Naarmate de technologie gaat vooruit en leefstijl van de consument veranderd.We moeten  hier als bedrijf rekening mee houden en daar waar nodig de online omgeving op aan moeten passen. Wij van Hipmarketing adviseren dan ook de meeste klanten om de plannen per maand te evalueren en gelijk aanpassingen te maken bij een mindere prestatie. Zo blijf je als bedrijf niet alleen scherp maar kan je ook gelijk bijsturen voordat er overbodig budget word verspilt. Om op de hoogte te bijven hebben we enkele trends uitgelicht.

 Marketing word persoonlijker en dus complexer.

Dit jaar zal het nog belangrijker worden de juiste content op de juiste persoon op de juiste plaats en op het juiste moment te versturen en te verwerken in productteksten. Dat gezegd hebbende, moet je richten op het verzamelen van gegevens van klanten en het ontwikkelen van een gestroomlijnde inhoud productieproces. Het goede nieuws is dat mensen steeds meer bereid zijn om hun informatie af te geven in ruil voor deze gepersonaliseerde content die aan  hun  behoeften voldoen. Dit soort gerichte marketing kost veel werk, maar levert een hogere ROI op.

 

Content dient meer niche-gericht te worden.

Of u nu een website voor de eerste keer start of u hebt een sterk blog, content gaat meer naar een bepaalde niche in 2017.  Wat wil zeggen dat je jezelf moet gaan onderscheiden met content. Content marketing zal dit jaar nog sterken en doelgerichter worden, maar marketeers moeten een beroep doen op het kleinere, doelgerichte publiek in plaats van te gaan voor een one size fits all aanpak en het proberen te winnen van de grote namen. Probeer daarom uniek te zijn en te blijven en blijf de kleine doelgroep boeien en binden.

 

Bedrijven met een eigen gezicht zullen stralen.

 

Niet alleen helpt dit als u verbinding maakt met klanten, want laten we eerlijk zijn, het toevoegen van persoonlijkheid aan uw inhoud maakt je minder saai! maar Facebook is voorstander van advertenties die merkpersoonlijkheid geven, het nemen van deze aanpak kan u helpen om meer mensen te bereiken. Denk aan minder scripted inhoud en meer actie om te helpen verbinden met mensen op een dieper niveau en uit te breiden in uw bereik.

Content marketing E-Book downloaden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie