var ml_account = ml('accounts', '2034694', 'y6p2v9t0n2', 'load');

4 manieren om LinkedIn-video te gebruiken voor uw bedrijf

Wilt u meer doen met LinkedIn-video? Op zoek naar ideeën en inspiratie voor uw LinkedIn-videomarketing?

In dit artikel ontdek je vier manieren om LinkedIn-video te publiceren als je niet weet waar je over moet praten.


# 1: deel samengestelde bronnen met uw kijkers

U hoeft geen gloednieuwe ideeën of concepten te delen om succesvol te zijn met LinkedIn-video . U kunt een hoge waarde leveren door een resource in uw branche te delen waarvan u hebt genoten. Hier zijn enkele vragen die je jezelf moet stellen om inspiratie op te doen:

  • Heb ik naar een podcast geluisterd die bij mij resoneerde?
  • Heb ik een boek gelezen dat mijn perspectief op een onderwerp veranderde?
  • Heb ik onlangs een video bekeken of een artikel gelezen dat ik heb gemaild en / of niet kan stoppen met praten?
  • Heb ik vandaag iets nieuws geleerd dat ik kan delen?

Curatorschap en het delen van inzichtelijke inhoud of het laatste nieuws zijn fantastische manieren om te laten zien dat u actief bent in uw branche. De nadruk leggen op het werk of de inhoud van iemand anders vermindert ook de stress die gepaard gaat met het produceren van uw eigen video-inhoud.

Pro Tip : Neem de volgende keer dat u naar een conferentie gaat of deelneemt aan een educatief evenement, tijdens of na het evenement een minuut om een ​​snelle video-opname te maken van iets interessants dat u van een spreker hebt geleerd . Zorg ervoor dat je de spreker tagt en de hashtag voor het evenement toevoegt om andere aanwezigen en organisatoren van evenementen te bereiken.

Fabio Marrama is een LinkedIn-videomaker die zowel originele ideeën en adviezen deelt, als inspiratie en lessen die zijn geleerd van mensen om hem heen. In deze video laatFabio zich inspireren door social media influencer en ex-monnik Jay Shetty en deelt hij waarom entertainment van cruciaal belang is bij het maken van inhoud.

LinkedIn-video die inspiratie put uit social media influencer.

# 2: Presenteer Q & A Style Interviews

Als je het intimideren van een monoloog op de camera intimideert, probeer dan een video in interviewstijl. Je zult behoorlijk wat productiestilishvideoshows op LinkedIn vinden, gemaakt door gebruikers die de aandacht vestigen op professionals in de gemeenschap die interessant werk doen .

Een optie voor je eigen video is om een persoonlijk gesprek te houden in een ruimte met de juiste verlichting en audioapparatuur, vaak de stijl van de populaire Coffee With Kyles-show , georganiseerd door Kyle Witham en Kyle Burt.

LinkedIn video show interview voorbeeld.

Een ander voorbeeld van deze stijl is de Taco Bout IT talkshow gemaakt door personeel en wervingsbureau Advanced Resources. Daarin brengt Texas Managing Director Curry Nichols professionals binnen zijn gemeenschap om te praten over verschillende onderwerpen binnen de rekruterings- en personeelsruimte, terwijl ze taco’s eten!

LinkedIn video show interview voorbeeld.

Als een persoonlijk interview niet haalbaar is, neemt u een videogesprek op . Hoewel er veel opties voor videoconferenties beschikbaar zijn, moet u een hulpprogramma vinden waarmee u vergaderopnamen kunt maken . Twee populaire opties zijn  Zoom , waarmee u tot 40 minuten gratis kunt opnemen en vergaderen, en Skype voor Bedrijven , dat beschikbaar is voor Office 365 Business-gebruikers .

Een voorbeeld van deze stijl is The (Un) Learn Show , gehost door Jake Jordan, Sonny Tannan, Laci McDowell, Katie Wallace en Chantel Soumis. Daarin vragen de co-hosts om de beurt de vragen van de aanbevolen gast. Dit is een inspirerende optie voor diegenen die willen experimenteren met video, maar nog niet helemaal klaar zijn voor een volledig persoonlijk gesprek.

LinkedIn video show met co-host voorbeeld.

Pro Tip : als u uw eigen podcast heeft die het bedrijfsleven dient, waarom zou u deze dan niet op LinkedIn delen? Plaats een fragment van uw podcast met een link naar de volledige versie . Lewis Howes deelt vaak fragmenten en teasers voor zijn podcast School of Greatness op LinkedIn.

LinkedIn-video met podcast-interviewteaser.

# 3: gebruik je meest populaire geschreven inhoud

Als je artikelen hebt gepubliceerd op LinkedIn die een hoge betrokkenheid hebben verzameld, heb je potentiële inhoud voor video.

Bijvoorbeeld, een artikel dat ik in november 2016 op LinkedIn schreef (“It’s Called a Life, not a Life Sentence! How to Move Forward When You Feel Stuck”) kreeg een hoge betrokkenheid en de inhoud was jaren later nog steeds relevant. In plaats van gloednieuwe inhoud te maken voor een LinkedIn-video, werd de sectie waarnaar het meest werd verwezen in dit artikel, dat zich concentreerde op jobhoppen, een script voor een video met een snackformaat .

LinkedIn-video op basis van geschreven artikel.

Tip van Pro : als je artikelen hebt gepubliceerd maar nog steeds niet zeker weet welke delen je op video moet opnemen, is dit een eenvoudige hack: bekijk de opmerkingen in je artikel en zoek naar citaten die het vaakst worden gedeeld

Bron: socialmediaexaminer

Geef een reactie