var ml_account = ml('accounts', '2034694', 'y6p2v9t0n2', 'load');

Adverteren

Search Engine Advertising (SEA)

Adverteren op het world wide web

Adverteren op het internet. Soms moet je zichtbaarheid betalen om de concurrent een stap voor te zijn. Je wilt het liefst hoog in Google komen, want het verkrijgen van bezoekers via organische resultaten zoeken is het mooiste wat er is. Je hebt iemand die op zoek is naar een oplossing van zijn probleem of een antwoord op zijn vraag en die komt bij jou terecht. Bovendien kost die bezoeker je dan geen geld (Cost Per Click). Ook leuk is het verkrijgen van bezoekers via de sociale media zoals Instagram, LinkedIn,Twitter en Facebook. Als je veel volgers hebt, kan je je boodschap verspreiden onder veel mensen. Personen die potentiële klanten kunnen zijn. Maar als je geen hoge posities in Google hebt, niet zo veel volgers hebt, net bent begonnen met je bedrijf, je product of dienst, dan zul je je aandacht moeten kopen (Helaas). Seo in de Organische zoekresultaten in nu helemaal de weg van de meeste arbeid wil je dit goed doen.

Advertentie mogelijkheden aangepast op jouw bedrijf.

Door dit slim in te zetten staat uw concurrent al snel schaakmat.

Zoekmachinemarketing, ook wel bekend onder de Engelse term Search Engine Marketing is het specialisme dat webpagina’s vindbaar maakt bij zoekdiensten. Dat betekent dat een webpagina op een belangrijke plaats bij de zoekresultaten van  de zoekresultaten van een zoekmachine komen te staan als een zoekmachine gebruiker een voor die webpagina relevante zoekterm intypt. Doordat de webpagina beter gevonden kan worden, verhoogt de effectiviteit van de reclame uiting op internet. Search Engine Marketing kan worden verdeeld in twee deelgebieden: Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Ruys Online Marketing bied verschillende mogelijkheden om te adverteren. In de zoekmachines maar ook op de sociale media netwerken.

Google Ads

Adverteren met Google Ads voorheen.
Helaas is het verkrijgen van een toppositie in Google erg moeilijk. Als je SEO goed is ingeregeld kan je een hoge positie bij bepaalde niche zoekwoorden behaald hebben. Maar als je gevonden wil worden op andere voor jouw belangrijke zoekwoorden, dan is het alternatief om tekstadvertenties in Google te plaatsen. Via Google Ads kan je dan adverteren op diverse zoekwoorden. Door een biedsysteem (wat Ads eigenlijk is) kan je een positie kopen in de zoekresultaten van de zoekwoorden waar je graag op gevonden wilt worden. Hoe hoger je bod des te hoger je positie kan zijn. Want er spelen vele andere factoren mee. Ads kan je veel bezoekers en marktonderzoek informatie opleveren, maar dan moet je wel weten hoe je Ads inzet. Verkeerd gebruik kan je veel geld kosten en veel frustraties opleveren.

 

 

Ik kan je helpen met Ads door

Adverteren met Ads gaat niet soepel zonder een goed ingericht account.

Ik weet precies wat er nodig is om een goed Ads account in te richten.
advertentiegroepen aan te maken gebaseerd op de voor jouw belangrijkste zoekwoorden.
Advertenties te maken.
Daarbij houd ik de campagnes goed in de gaten en verbeter ik de campagnes constant door je advertenties te testen.

Remarketing in te zetten.

belangrijke zoekwoorden toe te voegen.

Ongewenste zoekwoorden te verwijderen.

Je bod per zoekwoord aan te passen.

Je budget per campagne aan te passen.

Ik ben de DJ die voor je aan de knoppen draait.

Ook direct zichtbaar zijn door online adverteren?

 

Facebook Ads

Adverteren met Facebook.
Heb je producten of diensten die gericht zijn op consumenten (ligt aan je doelgroep natuurlijk), dan kan adverteren in Facebookoplossing zijn. Net als Twitter kan je hier je doelgroep samenstellen door demografische gegevens en/of interesses. Je kan adverteren met tekstadvertenties en status-updates. Deze laatsten zijn interessant omdat je advertentie in de tijdlijn van je doelgroep komt. Maar dan moet je wel je advertentie aan je Facebookpagina koppelen. Dat betekent dat je actief bezig moet zijn met je Facebookbedrijfspagina. Ook hier geldt weer dat je de meeste betrokkenheid krijgt als je informatieve of entertainende berichten deelt(hier zijn ook weer tools voor) met je doelgroep. Hoe minder je advertentie op een traditionele advertentie lijkt, des te beter. Interessant is dat je tegenwoordig via Facebook ook kan adverteren op Instagram. Als je een jonge doelgroep hebt, is adverteren op Instagram zeker de moeite waard. Net als bij Twitter Ads vergt het opzetten en onderhouden van Facebook Ads een continue betrokkenheid van jouw kant. Heb je de tijd en de mensen hiervoor? Ik kan je net als bij Ads en Twitter Ads je helpen met je Facebook Ads campagne. Daarbij kan ik ook de zorg van het aanmaken en onderhouden van je Facebookpagina uit handen nemen, zodat ik de Facebook Ads en je Facebookpagina zo goed mogelijk op elkaar kan afstemmen.

 

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ik wil graag mee weten.

Great Let’s Talk!

Vul het  👈contactformulier in met je vraag.

Dan zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen met uitzondering van weekeinden.