var ml_account = ml('accounts', '2034694', 'y6p2v9t0n2', 'load');

De beste tijden om te posten op instagram in het nieuwe jaar.

Post jij al op de juiste tijden op je instagram account.

 

 

Wanneer is de beste tijd om op Instagram te posten?

In een recente peiling van Later blijkt dat meer dan 50% van de social media managers zei dat ‘s avonds tussen 7-9pm de beste tijd is op Instagram. Maar omdat elke account een ander publiek heeft en in verschillende branches. Is het voor elk bedrijf verschillend zijn om een unieke beste tijd om op Instagram te hebben.

Wanneer is de beste tijd voor Instagram?

Zoals we eerder al hebben aangegeven is dit voor ieder bedrijf anders.

Maar om je toch een beetje op weg te helpen hebben we regels voor het posten op Instagram

voor het jaar 2017.

Volgens Later recente opiniepeiling van social media managers, over het algemeen zijn de beste tijden om te posten op Instagram  lunch tijd (11:00-13:00) en ‘s avonds (7-9pm). Denk er eens over na klinkt logisch toch? wanneer je zit jij het meest op je Instagram. Waarschijnlijk niet tijdens de werkzaamheden overdag, ook al is dat misschien als u wilt posten handige tip: plan Instagram berichten tijdens de werkdagen want dan worden ze immers meer bekeken (ligt aan de branche natuurlijk maar is een goede richtlijn) B2C bedrijven zullen waarschijnlijk betere resultaten te zien bij het plaatsen in het weekend dan B2B-bedrijven, aangezien veel bedrijven alleen doordeweeks werken en in het weekend vaak gesloten zijn.

Sla de belangrijke posten voor weekdagen.

De verschillen zijn klein, maar de gemiddelde Instagram betrokkenheid verschuift afhankelijk van de dag. Volgens ons eigen onderzoek, woensdag en donderdag hebben de neiging om de betrokkenheid te verhogen terwijl zondag is het minst word gekeken. Experimenteer met A / B testen van de beste dagen om op Instagram berichten te posten.

Wat is voor u de beste tijd om te posten op Instagram?

 

Het beste wat je kunt doen om uw optimale posting tijd voor Instagram te vinden is om uw publiek met behulp van Instagram native analytics tool onderzoek.Instagram Insights geeft je antwoord op je evt vragen.  je kunt zien waar je followers zijn gevestigd, hun geslacht, hun leeftijd, en, belangrijker nog, wanneer ze het meest actief op Instagram.

Experimenteren met Posting Times en het meten van uw voortgang.

Zodra u een goed beeld heeft wanneer uw followers  het meest actief zijn op Instagram, maakt u een spreadsheet van Google of Xls wat u wilt  om bij te houden hoeveel betrokkenheid je krijgt als je een bericht plaatst op verschillende tijdstippen en op verschillende dagen. Deze stap is super belangrijk, want het zal je helpen precies te lokaliseren wanneer je berichten  worden ontvangen en de meest engagement plaats vind op het account.

 

Plan je post in maakt het leven zo veel makkelijker.

Nu dat je weet wanneer je Instagram publiek het meest actief is, en hoe je het meeste betrokkenheid hebt op basis van de activiteit van uw publiek, de laatste stap is om je Instagram berichten te plannen.

Een van de beste manieren om ervoor te zorgen dat u consequent  plaatst wanneer je publiek het meest actief is met behulp Later’s AutoSchedule tool. Met AutoSchedule, kunt u uw eigen Instagram wachtrij aan te maken op basis van uw beste tijden te plaatsen. Je hoeft alleen maar je post een keer  te selecteren, en dan wanneer ze  in de rij staan worden  je Instagram berichten  ze automatisch worden gepland voor de door  uw gewenste tijden.

Wij van hipmarketing gebruiken Later om onze berichten voor klanten via Instagram in te plannen

de link hebben we onderaan dit bericht voor je klaar gezet doe er je voordeel mee. Mocht je toch nog hulp nodig hebben bij het instellen of aanmaken van je social media netwerk we helpen je graag stuur hiervoor een mail met je vraag of bekijk onze diensten op social media marketing.

Succes met het posten op Instagram!

 

Geef een reactie