var ml_account = ml('accounts', '2034694', 'y6p2v9t0n2', 'load');

De bètaversie van Google Search Console voegt 12 maanden aan gegevens toe aan prestatierapporten

Na enkele jaren van beloftes biedt Google eindelijk gegevens voor de langere termijn in de Google Search Console – en wel de bètaversie van Search Console.

 

De nieuwe bètaversie van Google Search Console heeft nu meer dan 12 maanden aan historische gegevens toegevoegd aan de prestatierapporten.

Hier is een schermafbeelding met de opties voor datumfilters voor het rapport, waaronder de laatste zeven dagen, de afgelopen 28 dagen, de laatste drie maanden, de afgelopen zes maanden, de afgelopen 12 maanden en de volledige duur:

Glenn Gabe van G-Squared Interactive kan het ook zien in zijn beta Google Search Console-rapporten:

On the first day of Christmas, Google gave to me… *12 months of data in the new GSC*!!

OMG, here we go folks. I’m seeing 12 months of data in the Search Analytics beta. I asked and I’ve been told I can share this screenshot.

Happy Holidays to all SEOs. 🙂

Ik vermoed dat de “volledige duur” betekent dat Google in deze rapporten nog meer dan 12 maanden aan gegevens zal tonen, hoewel dat op dit moment niet bevestigd en onduidelijk is. We houden u op de hoogte van het antwoord van Google op die vraag.

Als u deel uitmaakt van de bèta, moet u nu toegang hebben tot deze informatie.

Google heeft gesuggereerd dat het webmasters op langere termijn data zou geven sinds 2013, en nu, een paar jaar later, hebben we het, tenminste in beta.

Geef een reactie