Realtime website statisticsrealtime web visitor analytics chat support

Budgetten in Bing Ads delen.

 

Bent u op zoek naar een manier om een dagbudget in alle campagnes of een subgroep van campagnes binnen uw Bing advertenties rekening automatisch te verdelen? Wilt stoppen met de individuele campagne budgetten handmatig bijwerken in een poging om te voorkomen dat ongebruikt budget?
We zijn blij dat de vrijlating van gedeelde budgetten in Bing advertenties aan te kondigen om u te helpen vereenvoudigen de manier waarop u uw dagelijkse budget te beheren!

Hoe werkt het?
Gedeelde budgetten elimineert de noodzaak om extra tijd te besteden het opzetten en herberekenen van individuele campagne budgetten.

Stel je hebt een budget van€ 20 uniform worden gebruikt tussen twee campagnes per dag. Op een bepaalde dag, Campagne A besteedt slechts € 8 (van de begroting van € 10), omdat het werd minder vertoningen en klikken dan normaal. Met behulp van Shared Budget, als Campagne B goed presteert Bing advertenties automatisch toe te wijzen dat onbenutte € 2 tot Campaign B. Hierdoor wordt de kans dat elke onbenutte budget wordt gebruikt om meer verkeer te verhogen.

voordelen

Hebben een enkele budget dat door alle campagnes kan worden gebruikt onder of door een subgroep van campagnes onder een account.
Verminder tijd handmatig besteed berekenen hoe de begroting afzonderlijk onder een groot aantal campagnes toe te wijzen.
Optimaliseer uw ongebruikte budget door het hebben van Bing Ads resterende budget automatisch toewijzen aan campagnes die goed presteren.
Gedeeld Begrotingen is beschikbaar in alle Bing Ads toepassingen, waaronder de Web UI, API, Editor (alleen-lezen) en mobiele apps (alleen-lezen). Deze functie is beschikbaar als een gedeelde bibliotheek in de Web UI zoals hieronder te zien. Gedeelde budgetten wordt momenteel niet ondersteund met Import en Google Sync. Als iemand campagnes met behulp van een gedeelde begroting aan de Bing Ads kant, en een import voor dezelfde campagnes gebeurt uit AdWords, zal budget eigendom van een campagne niet worden bijgewerkt op de Bing Ads kant. We werken momenteel aan dit met een plan om het vrij te geven het begin van 2017.

We zijn dan ook razend benieuwd hoe dit gaat uitpakken volgend jaar

maak jij al gebruik van adverteren op Bing? laat het ons weten hoe dit bevalt en wat er nog verbeterd kan worden we helpen namelijk graag.

Geef een reactie