Contact Informatie

Contact informatie

Interesse in mijn diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. We gaan dan samen de doelen bespreken en deze uitwerken in een logisch plan van aanpak.
icon
Sociale media
op social media LinkedIn, Facebook & Twitter. ben ik zeer Ontvankelijk voor chat berichten en beantwoord ik korte vragen.
icon
Email
De snelste manier om mij te bereiken Stuur een e-mail op info@ruysonlinemarketing.nl
icon
Telefoon
+31(0)634124860

vragen?

Neem contact op via het formulier en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.
Bericht is verzonden bedankt!

Q&A

Veel gestelde vragen.

Ben je een media bureau?

Niet helemaal. Ik ben een online marketing bureau dat talenten en ervaring gebruikt om kleine tot middelgrote organisaties op verschillende manieren te helpen. Sommigen van hen zijn op zoek naar adverteren een andere hebben meer baat bij goede web teksten.

Ik bied een reeks geïntegreerde marketingdiensten omdat ik geloof dat dit is wat bedrijven vandaag de dag nodig hebben. Geïntegreerde marketing voor geïntegreerde bedrijven. Een enkel contactpunt voor strategie, operaties en uitvoering.

SEO

Ik help zodat je website hoog zal scoren in de resultaten van zoekmachines door gebruik te maken van de nieuwste technieken en processen in Search Engine Optimization.

Adverteren

Ik ontwikkel samen met jou advertentiestrategieën, ontwerpen & campagnes. Zodat we een stevige basis hebben staan om jouw bedrijf online te promoten.

Social Media

Social media marketing word steeds belangrijker. Je wilt namelijk niet alleen je bezoekers via je website te woord staan. Je bent natuurlijk ook nieuwsgierig wat jou doelgroep bezig houd en waar hun interesse ligt.

Growth Hacking

Op basis van de data experimenten uitvoeren. Wat werkt wat werkt niet is het meetbaar dan is het tijd om te optimaliseren en dat in een snel tempo.

Content Marketing

Ik ontwikkel en creëer tekst en visuele inhoud waar jou doelgroep van houd. Content marketing is niet alleen maar een stukje tekst op je website er komt meer bij kijken. Deze inspanningen neem ik graag voor je uit handen.

CRO

Conversieratio Optimalisatie. Weten wat je klanten doen welke pagina’s bezoeken ze waar haken ze af.De wereld van CRO is gevuld met  A / B-testen, heatmapping klantreizen en ga zo maar door.

WAT IS HET UURTARIEF VAN RUYS ONLINE MARKETING?

Ik krijg deze vraag heel vaak en is moeilijk te beantwoorden.

Ik beschouw elke klant als uniek, elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke problemen behoeften en doelen. Mijn marketing diensten zijn bedoeld  om elke klant de beste service te geven. Hierdoor is het onmogelijk  om een vaste prijs te geven voordat ik weet hoe jouw bedrijf in elkaar steekt. Ik werk samen met jouw om erachter te komen wat de meest waardevolle bijdrage zou kunnen zijn voor de organisatie, en dan werk ik dit uit. Zodra ik dit  gedaan heb en we zijn er allemaal blij mee, dan kijken we samen naar de volgende stap.

Voor projecten is het lastig om een uurtarief te rekenen.

Ik denk dat het veel beter is voor iedereen  dat ik kosten in rekening breng voor het project als een vast bedrag, ongeacht de duur van het project. Op die manier weet je precies hoeveel het traject gaat kosten, en kan ik me concentreren op het leveren van het best mogelijke resultaat. Mocht je toch een prijs per uur willen ontvangen houd dan rekening met €75 ex btw per uur

Ik heb voor kleine projecten een strippenkaart hier kan je uren inkopen

bedragen zijn ex btw.

Interesse in een strippenkaart?