var ml_account = ml('accounts', '2034694', 'y6p2v9t0n2', 'load');

Diensten Ruys Online marketing bureau Zeewolde. meer klanten naar jouw website.

Online marketing Diensten

Het online gebied blijft in beweging en veranderd steeds meer. Het belangrijkste verschil met traditionele marketing is dat een marketeer zich alleen richt op het genereren van verkeer naar een website of service, maar dat marketeer van vandaag (ik dus) zich richt op de volledige customer journey. Hiervoor heb je een goed doordacht plan nodig zodat je weet wanneer je welke stappen wilt gaan zetten. De diensten die Ruys Online Marketing aanbiedt zijn bedoeld om jouw bedrijf te helpen de drempel met de online klant te verlagen. En in te spelen op de verwachtingen van de klant van vandaag namelijk het creëren van een geweldige eerste gebruikerservaring. Zodat ze terug komen om de producten of diensten opnieuw aan te schaffen.

Online Marketing Specialist

Met mijn specialistische datagedreven online marketing help ik je graag bij het opzetten, onderhouden en optimaliseren van de online kanalen zoals bijvoorbeeld Google Ads Facebook e mail enz. Ik vergroot het aantal relevante bezoekers en de online zichtbaarheid doormiddel van het juist inzetten van de marketingfunnel op basis van experimenten. Zodat er meer relevante bezoekers naar je website of webshop komen. Contacteer mij vandaag nog om meer te weten te komen.

Online Marketing

Full Funnel marketing met een scherpe focus op de beste ervaring voor jou doelgroep.

Online Marketing Isn’t Everything. It’s The Only Thing

Lees meer

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Seo je website en word zichtbaar voor de zoekmachines

Het is zeer belangrijk dat je website klantgericht is. Maar je klanten moeten je website ook kunnen vinden op het zoeknetwerk. Dus is het belangrijk dat je website geoptimaliseerd wordt voor Google en Bing (SEO) zoekmachine optimalisatie. Hier kan ik je prima bij helpen

Lees meer

Social Media Marketing

Social Media Marketing inzetten voor jouw bedrijf.

Psst zeg nou eens eerlijk hoe vaak check jij je sociale media kanalen Facebook, Instagram. Ruys Online Marketing kan je helpen om een goede Facebook, LinkedIn, of Instagram-pagina in te richten, die aansluit bij jou doelgroep.

Lees meer

Content Marketing

Content marketing. In de onlinewereld is alleen een mooie website niet voldoende.

Content marketing is meer dan tekst alleen.

De klant van vandaag is niet meer geïnteresseerd in een website zonder relevante content.

Lees meer

Adverteren

Adverteren op het world wide web

Adverteren op het internet. Soms moet je zichtbaarheid betalen om de concurrent een stap voor te zijn.

Lees meer

Growth Hacking

Wat is het belang van Growth Hacking? Marketing gaat altijd over het aanspreken van bestaande en potentiële klanten op hun actuele informatiebehoeften binnen de customer journey Bij growth hacking gaat het daarbij vooral om een juiste mindset. Een mindset bestaande uit een iteratief proces van experimenteren, evalueren, reflecteren & optimaliseren. En dat in een snel tempo. Is het meetbaar? Dan kun je het optimaliseren!

Lees meer

Het Process.

Ieder bedrijf is anders en ook de doelgroep heeft andere behoeftes en wensen.

Daarom leer ik jouw bedrijf graag kennen in een persoonlijk gesprek.

Daarna kijken we samen hoe ik een zo passend mogelijk voorstel kunnen maken gericht op het behalen van jouw doelstellingen.

Ik houd ervan om nieuwe projecten succesvol te maken, door mijn passie en betrokkenheid probeer ik het beste uit jouw omgeving te halen.

Observatie

Waar sta je en waar wil je heen?

Probleem analyse

Waar loop je tegenaan en wat is je doel?

Plan van aanpak

? Gratis kennismakingsgesprek

? Heldere uitleg van wat werkt en wat niet ik neem je mee aan de hand.

?Tips & Tricks om je online marketing (nog) beter te maken.

?Geen black hat tricks maar resultaat op de lange termijn.

? Maandelijks sparren over resultaten en verbeterplannen maken.

Prijzen

Voor projecten is het lastig om een uurtarief te rekenen.

Ik denk dat het veel beter is voor iedereen dat ik kosten in rekening breng voor het project als een vast bedrag, ongeacht de duur van het project. Op die manier weet je precies hoeveel het traject gaat kosten, en kan ik me concentreren op het leveren van het best mogelijke resultaat. Mocht je toch een prijs per uur willen ontvangen houd dan rekening met €75 ex btw per uur.

Strippenkaart

Veel klanten schakelen Ruys online marketing  regelmatig in voor kleine werkzaamheden. In dat geval is het onhandig als je continu offertes en facturen krijgt voor kleine bedragen. Om deze inefficiënte manier van werken tot een minimum te beperken, kan je voor kleine werkzaamheden de Ruys online marketing  strippenkaart aanschaffen. Elke strippenkaart is goed voor een bepaald aantal uur werk zodat je precies weet wat je kwijt bent.

Je kunt de strippenkaart inzetten voor de volgende doelen:

  • (social media) campagnes bedenken
  • (social media) campagnes optimaliseren
  • (social media) Post maken
  • Teksten voor je producten
  • Content marketing
  • het verbeteren van je SEO
  • website-analyse
  • conversie-optimalisatie
  • en nog veel meer…

De bedragen zijn zijn exclusief BTW

Selecteer de strippenkaart die het beste bij je past door op het pijltje aan de rechterkant te klikken op het contact formulier.

na ontvangst neem ik contact met je op  en ontvang je de factuur van het te betalen bedrag zodat we snel kunnen starten met de uitvoer van de werkzaamheden.

Strippenkaart Ruys online marketing