var ml_account = ml('accounts', '2034694', 'y6p2v9t0n2', 'load');

Instagram met Linkin.bio

Verhoog je inkomsten van Instagram met Linkin.bio

Op zoek naar een betere manier om verkeer te genereren en de inkomsten van Instagram te volgen?

Linkin.bio by Later is een Instagram-tool die uw volgers helpt de exacte URL te vinden die ze zoeken in uw feed, zoals een specifieke productpagina of nieuwswaardig artikel.

Nu kunt u beter begrijpen welke inhoud het meeste verkeer genereert en met nieuwe functies zoals producttagging en verkooptracking, kunt u precies meten hoeveel inkomsten u van Instagram krijgt!

Laat later uw bedrijf groeien met Linkin.bio

Hier later willen we het gemakkelijker maken om uw bedrijf te laten groeien met sociale media. Omdat Instagram je vermogen om naar je website te linken heeft beperkt, is het genereren van verkeer van Instagram een uitdaging voor veel bedrijven.

Bijna drie jaar geleden brachten we Linkin.bio eerst later uit om het voor merken gemakkelijker te maken volgers om te zetten in lezers en klanten. Op dat moment waren er geen ‘swip-up’-links in verhalen, en de enige manier om volgers klanten te maken, was via de link in je biografie.

Linkinbio Demo

Zoals Instagram is geëvolueerd, evenals Linkin.bio, en we zijn verheugd om belangrijke verbeteringen aan te kondigen om u te helpen meer bezoeken te krijgen, klikken te meten, verkopen te maken en de inkomsten van Instagram bij te houden.

Met onze nieuwe Shopify- integratie kunt u eenvoudig uw winkel verbinden met Later en uw producten taggen in Linkin.bio-berichten!

Shopify-winkels weten precies hoeveel inkomsten elke Instagram-post genereerde via de link in uw bio, een belangrijke hulp voor bedrijven die de ROI van Instagram willen meten.

Linkin.bio by Later is geliefd bij meer dan 30.000 bedrijven en is daarmee een van de populairste tools om traffic en sales van Instagram te genereren. Vanaf slechts $ 19 / maand is Linkin.bio toegankelijk voor alle bedrijven op Instagram, of je nu reclame maakt voor je side hustle of duizenden pageviews genereert zoals de Washington Post.

Rijd verkeer en volg de opbrengsten van Linkin.bio

Voeg links of tag-producten toe aan Instagram-berichten om uw feed in een klikbare, geoptimaliseerde bestemmingspagina te veranderen.


WAARDEER NU OP!

Rij meer verkeer van Instagram met Linkin.bio

Wil je meer verkeer ontvangen van Instagram?

Linkin.bio op later helpt je volgers om precies te vinden wat ze zoeken in je Instagram-feed. Of u nu een link deelt naar uw nieuwste blogbericht, redactionele inhoud of een nieuwe productlijn, Linkin.bio maakt het eenvoudig om individuele Instagram-berichten aan elke URL te linken .

Uitgevers houden ervan hoe Linkin.bio hun taken eenvoudiger maakt. Merken als USA Today , Washington Post , High Snobiety en Complex gebruiken allemaal Linkin.bio om hun verkeer van Instagram bij te houden.

“Linkin.bio by Later is een eenvoudige manier om volgers een naadloze ervaring te bieden die mogelijk een foto of video van ons in hun feeds ziet en die dieper wil graven”, merkt Alex Ptachick, publieksredacteur van opkomende platforms in de VS op Vandaag.

U kunt ook het verkeer van Instagram volgen met Linkin.bio-analyses, waarmee u gedetailleerde gegevens over klikken, paginaweergaven en CTR krijgt via de link in uw bio. Je kunt ook je Instagram-verkeer volgen in Google Analytics, omdat Linkin.bio automatisch UTM-parameters aan elke link en post toevoegt.

“We gebruiken Linkin.bio-analyses om rapporten terug te sturen naar sectieredacteuren over de inhoud waarnaar mensen doorklikken en we gebruiken Linkin.bio op alle acht van onze Instagram-accounts van het merk USA TODAY ,” legt Ptachick uit.

Als je meerdere keren per dag naar Instagram post, is het niet realistisch om de link in je Instagram-bio voortdurend te wijzigen. En met het algoritme van Instagram wilt u ervoor zorgen dat uw volgers links kunnen vinden voor elkeInstagram-post, niet alleen voor uw meest recente post.

Je kunt nu ook meerdere links toevoegen aan elke Linkin.bio-post, wat betekent dat je je volgers meerdere opties kunt geven waaruit ze kunnen kiezen terwijl ze door je feed scrollen.

Maar houd ons niet aan het woord: de Insta-populaire lifestyle-publicatie Well + Good heeft enorm veel succes met Linkin.bio om het verkeer terug te brengen naar hun website.

“Linkin.bio by Later is een spel geweest voor onze Instagram-strategie, omdat we nu meerdere artikelen per dag kunnen promoten”, vertelt Hannah Weintraub, manager sociale media.

” Ons verkeer is met 179% gestegen , grotendeels als gevolg van de implementatie van Linkin.bio,” zegt Well + Good.

Klaar om te rijden en je verkeer van Instagram te volgen? Lees meer over hoe Linkin.bio in deze video werkt en vandaag een upgrade naar een later bedrijfsplan !

Video Thumbnail
Video Thumbnail

 

Rijd verkeer en volg de opbrengsten van Linkin.bio

Voeg links of tag-producten toe aan Instagram-berichten om uw feed in een klikbare, geoptimaliseerde bestemmingspagina te veranderen.


WAARDEER NU OP!

 

Verkoop van Instagram met Linkin.bio

Het meten van de ROI van Instagram is een grote uitdaging voor elk bedrijf, vooral als het gaat om de mobiele winkelervaring.

70% van de winkelenthousiasten wenden zich tot Instagram om nieuwe producten te ontdekken en Instagram-gebruikers hebben tegenwoordig meerdere mogelijkheden om te winkelen: ze kunnen winkelen via links in verhalen, via native Instagram-winkelposten en via de link in je Instagram-bio.

Met 90 miljoen Instagram-accounts die elke maand op een producttag op Instagram tikken, zijn we blij dat je nu ook producten in Linkin.bio-berichtenkunt taggen !

Met de nieuwe Shopify-integratie van Later is het eenvoudig om uw winkel te verbinden en uw productcatalogus te importeren in uw latere dashboard.

Shopify-winkels die Linkin.bio gebruiken, kunnen ook de verkopen van Instagram volgen en precies zien hoeveel inkomsten elk bericht genereert via de link in uw bio.

Door uw Instagram rechtstreeks aan uw verkoopprovider te koppelen, zorgt u voor een snellere check-out en krijgt u een beter inzicht in wat uw verkoop stimuleert.

U kunt de inkomsten van uw Linkin.bio-beheerpagina bijhouden of uw inkomsten per bericht bekijken naast uw Instagram-analyse in Later.

Bekijk onze hulpgids voor meer informatie over hoe u uw Shopify-winkel kunt verbinden met later.

Geen gebruik van  Shopify ? Geen probleem. Je kunt nog steeds meerdere links toevoegen aan elk Instagram-bericht en je volgers koppelen aan productpagina’s met Linkin.bio, zodat je volgers het exacte product dat ze zoeken kunnen vinden via een paar berichten in je feed.

Let op: het gaat niet alleen om je meest recente Instagram-bericht. Denk aan je Instagram-feed als een catalogus of tijdschrift: Instagram-klanten houden ervan om door je feed te bladeren, net zoals ze pagina’s zouden omslaan. Wanneer iets hun aandacht trekt, willen ze het gemakkelijk kunnen vinden (en kopen).

Linkin.bio helpt uw ​​volgers om te zetten in klanten door hen naar de exacte productpagina te sturen waar ze uw product kunnen kopen.

Of u nu een klein bedrijf bent dat nieuwe klanten wil bereiken, of een gevestigd merk dat uw bestaande publiek wil gebruiken, Linkin.bio is een effectieve tool om uw Instagram-volgers om te zetten in lezers en klanten.

Geef een reactie