Ieder bedrijf heeft een ander soort marketing nodig.

Ik werk voor start up’s en kleine bedrijven, die de huidige zichtbaarheid willen verbeteren maar niet de torenhoge kosten van een groot bureau kunnen opbrengen.

Hieronder vindt je enkele voorbeelden van mijn klanten waar ik voor werk en heb gewerkt. Mijn werk is alleen maar het gevolg van het begrijpen van de business van mijn klanten  waar ze heen gaan, hun plannen en doelen en het ontwikkelen van tactiek. Wat werkt voor Piet werkt zelden voor Bob. Mijn klanten begrijpen dat gelukkig. De werkzaamheden die ik voor mijn opdrachtgevers uitvoer variëren van onder andere Seo, Sea, Content marketing, Facebook adverteren, website optimalisatie, Mailchimp nieuwsbrieven. Daarnaast houd ik de prestaties scherp in de gaten met diverse analyse tools. Elke dag analyseer ik de huidige online resultaten, signaleer de fouten en realiseer meer volume.Door o.a. verschillende (online) kanalen beter op elkaar af te stemmen, kritisch te kijken naar de huidige invulling en eventueel vernieuwende technieken in te zetten. Hierdoor ontstaat rendementsverbetering. Ik houd altijd de wensen van mijn opdrachtgevers scherp in de gaten, dit doe ik door klantgericht denken. Sounds Good? maak dan eens geheel vrijblijvend een afspraak  met mij.

Betrokken

Heldere afspraken

Creatief & Professioneel

Ik zorg voor jouw zichtbaarheid op het web

Geen torenhoge kosten

Zullen we samen werken?

Omdat ik met de marketing van jouw bedrijf bezig ben, kun jij je  concentreren op de kernwaarden van de organisatie. Dit versterkt de waardepropositie en maximaliseert de ROI voor verkoop en marketing.

Ruys online marketing Iscent
Get Inked Tattoo shop Ruys online marketing
Allpaint schildersbedrijf Zeewolde Ruys Online Marketing
Flonnies zeewolde
Ruys online marketing Goblin tassen
Ruys online marketing stoked-store
Groene beer Ruys online marketing
Ruys online marketing Sanitar Nederland
Reaproach-Instagram
J4YBC


Vaste uren inkopen bij Ruys Online Marketing dat kan met de strippenkaart.