Full Funnel marketing met een scherpe focus op de beste ervaring voor jou doelgroep.

De wereld van online marketing verandert continu. Wat vorig jaar goed werkte om goed gevonden te worden via de zoekmachine kan dit jaar alweer achterhaald zijn.

Door de bezoeker de beste ervaring te geven blijven deze terug komen, met de inzet van diverse technieken. Waaronder Zoekmachine optimalisatie, Content, Social media uitingen  zorgen we er samen voor om de bezoeker te verleiden zodat deze uiteindelijk bij jouw bedrijf uitkomt.

Wat de geest van de mens ook maar kan bedenken en geloven, je kan het bereiken. Gedachten zijn dingen! En krachtige dingen kunnen, wanneer gemengd met een bepaalde doelgerichtheid en een brandend verlangen, worden vertaald naar een wauw moment.

Dat is waar mijn aanpak online marketing voor staat. Ik kijk er naar uit om samen met jou een project te starten!

.

Online Marketing Isn’t Everything. It’s The Only Thing.

Van een knock-out online omgeving tot een end-to-end marketingstrategie met ingeving van branding, social media, search , mobiel, adverteren en meer.

Ongeacht de omvang van de taak ik kan je helpen.

It takes a day to understand online marketing but a lifetime to master it

Jouw start-up of kleine onderneming zal staan of vallen op basis van het succes – of anderszijds – van de inzet van marketing.

Zelfs als je het beste product of de beste service hebt, gaat niemand een pad naar jouw bedrijf vinden. Niemand gaat je opzoeken om je zaken te geven. Houd je zelf niet voor de gek om anders te denken.

Marketing isn’t a cost to doing business.

Marketing is your business.

Growth mindset
Verbeter inhoud om beter te scoren in de zoekmachines.

Search Engine Optimization

Search Engine Optimization (SEO)

Verbeter inhoud om beter te scoren in de zoekmachines. Analyses, keyword research, inhoud en metadata optimalisatie, systematisch opgebouwde gegevens markup, en nog veel meer.

Zoekmachine optimalisatie was eerder het proces om de inhoud zo goed mogelijk te presenteren voor de zoekmachines, met als doel hoog in de zoekresultaten te staan. Effectieve en duurzame SEO is nu veel meer geworden.

Vandaag de dag bevat SEO-onderwerp onderzoek, content creatie, merk voice, en zelfs gebruikerservaring. Zoekmachines kijken nu naar resultaten die beter afgestemd zijn op de gebruikersintenties, niet alleen short tail maar ook long tail zoekwoorden.

Adverteren

Ik ontwerp in overleg jouw advertentie, de set-up van jouw campagne (Likedin Facebook, Twitter Instagram) , uit te voeren retargeting, monitoring en rapportage.

Social media adverteren
Hotjar heatmapping

Conversie Optimalisatie

Ontdek waarom bezoekers niet  kopen.  Ik zet A / B testen, Heatmapping, analyse en rapportage’s in om dit te achterhalen.

Content marketing

Ik maak een content strategie aangepast op jouw bedrijf, en neem de productie van materialen (tekst, afbeeldingen,) voor blogs, white papers, social media, en nog veel meer voor jouw uit handen.

Doelgroep aanspreken met content
Contact opnemen met mij

Wat is jou volgende stap?

Hopelijk ben je enthousiast geworden na wat je hebt gehoord. De volgende stap is om contact met mij op te nemen. Laten we je specifieke bedrijfsdoelstellingen, eisen, tijdschema en budget bespreken. Ongeacht de omvang van uw bedrijf, kan ik een op maat gemaakt programma samenstellen. dat de specifieke verkoop- of marketingproblemen kan verhelpen die voorkomen dat je bedrijf het ware potentieel realiseert. Samen ontwikkelen we de juiste combinatie van strategie en tactiek die geschikt is voor jou bedrijf. Neem contact met mij op om een gratis, kennismaking te regelen