Over ruysonlinemarketing

Over Ruysonlinemarketing

Opgericht in 2015 door Erwin Ruys, Ik bied creatieve en betaalbare marketingdiensten aan bedrijven die hun doelgroep willen leren kennen. Ik doe dit op een data gedreven manier met het juiste geluid zodat de klant een zeker doel voor ogen heeft waardoor er omzetgroei kan worden gerealiseerd.
  1. Jun, 2015
    De start van Ruysonlinemarketing

    Onder de naam Ruys Online Marketing. Help ik bedrijven met de inzet van Online Marketing, Growth hacking, Content Marketing, SEO & Social Media. Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen. Een reden waarom ze de zaken op een bepaalde manier doen. Ik houd ervan om dat verhaal mee te nemen en aan jouw klanten te leveren waardoor je online zichtbaar bent voor de doelgroep die je wilt aanspreken.

Visie

De doelstelling is om websites webwinkels beter zichtbaar te maken op internet. Veel bedrijven beschikken wel over een website, maar halen er te weinig voordeel uit. Ik wil ondernemers graag helpen om meer uit hun online omgeving te halen tegen zeer scherpe tarieven. Het beste uit jouw online omgeving halen is mijn passie, ik deel graag mijn kennis en ervaring om het online succes van jouw onderneming te stimuleren. Afhankelijk van de wensen en doelstellingen, ben ik meer als bereid om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken op locatie.

Mijn klanten vertellen

Ruys Online Marketing heeft mijn site beter vindbaar gemaakt op google. Het plan van aanpak is duidelijk uitgelegd in een persoonlijk gesprek. En binnen een aantal dagen was het ook netjes uitgevoerd. Zeer tevreden.
Arjen
Arjen
Schilderbedrijf Allpaint
Fijne partner die ons al jaren helpt met het optimaliseren van onze website, google ads en en andere digitale marketing diensten. Zeer gedreven!
J. Hempenius
J. Hempenius
Iscent
We hebben Ruys Online Marketing ingehuurd en met passie zien werken aan de opbouw en uitvoering van Social Media en SEO-SEA.Op het resultaat mag hij zeker trots zijn net zoals ons.
Sander
Sander
Kixio
De afgelopen jaren werk ik nauw samen met Erwin van Ruys Online Marketing, Hij heeft mij geholpen mijn huidige website tot een succes te maken. Ruys Online Marketing heeft mij geholpen en geleerd mijn website efficiƫnter in te richten en geholpen de juiste zoektermen op de juiste manier in te zetten. Al met al ben ik zeer tevreden en hoop nog lang met Ruys Online Marketing samen te werken.
R. van Loon
R. van Loon
Van Loon Vormgeving
Hij heeft mij enorm geholpen met mijn website en hij weet waar hij het over heeft. Hij legt net zolang uit tot dat ik het heb begrepen en ik kan altijd bij hem terecht met vragen, geeft snel antwoord en als het niet duidelijk is komt hij even langs om het uit te leggen. Zeer blij en dankbaar dat hij mij geholpen heeft en nog doet. Bedankt Erwin!
D. Duivenstijn
D. Duivenstijn
Just 4 you
Zeer ervaren en helder advies gekregen. Heeft veel expertise van het goed in de markt zetten van je bedrijf.
S. Bugter
S. Bugter
petite-cuisine