Wat is het uurtarief van Ruys Online Marketing?

Ik krijg deze vraag heel vaak en is moeilijk te beantwoorden.

Ik beschouw elke klant als uniek, elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke problemen behoeften en doelen. Mijn marketing diensten zijn bedoeld  om elke klant de beste service te geven. Hierdoor is het onmogelijk  om een vaste prijs te geven voordat ik weet hoe jouw bedrijf in elkaar steekt. Ik werk samen met jouw om erachter te komen wat de meest waardevolle bijdrage zou kunnen zijn voor de organisatie, en dan werk ik dit uit. Zodra ik dit  gedaan heb en we zijn er allemaal blij mee, dan kijken we samen naar de volgende stap.

Een uurtarief heb ik niet echt

Voor projecten is het lastig om een uurtarief te rekenen.

Ik denk dat het veel beter is voor iedereen dat ik kosten in rekening breng voor het project als een vast bedrag, ongeacht de duur van het project. Op die manier weet je precies hoeveel het traject gaat kosten, en kan ik me concentreren op het leveren van het best mogelijke resultaat. Mocht je toch een prijs per uur willen ontvangen houd dan rekening met €75 ex btw per uur.

Strippenkaart

Veel klanten schakelen Ruys online marketing  regelmatig in voor kleine werkzaamheden. In dat geval is het onhandig als je continu offertes en facturen krijgt voor kleine bedragen. Om deze inefficiënte manier van werken tot een minimum te beperken, kan je voor kleine werkzaamheden de Ruys online marketing  strippenkaart aanschaffen. Elke strippenkaart is goed voor een bepaald aantal uur werk zodat je precies weet wat je kwijt bent.

Je kunt de strippenkaart inzetten voor de volgende doelen:

  • (social media) campagnes bedenken
  • (social media) campagnes optimaliseren
  • (social media) Post maken
  • Teksten voor je producten
  • Content marketing
  • het verbeteren van je SEO
  • website-analyse
  • conversie-optimalisatie
  • en nog veel meer…

De bedragen zijn zijn exclusief BTW

Selecteer de strippenkaart die het beste bij je past door op het pijltje aan de rechterkant te klikken.

na ontvangst neem ik contact met je op  en ontvang je de factuur van het te betalen bedrag zodat we snel kunnen starten met de uitvoer van de werkzaamheden.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Strippenkaart S 5 uur

€460,-

Bedrag is ex btw

Strippenkaart M 10 uur

€850,-


Bedrag is Ex btw

Strippenkaart L 20 uur

€1,650,-


Bedrag is Ex btw

Strippenkaart XL 30 uur

€ 2,280,-


Bedrag is Ex btw