Seo je website en word zichtbaar voor de zoekmachines

Het is zeer belangrijk dat je website klantgericht is. Maar je klanten moeten je website ook kunnen vinden op het zoeknetwerk. Dus is het belangrijk dat je website geoptimaliseerd wordt voor Google en Bing (SEO) zoekmachine optimalisatie. Hier kan ik je prima bij helpen

Zoekwoorden onderzoek (keywords onderzoeken) – met welke woorden(short tail) en zinnen(longtail) zoeken mensen in de zoekmachines naar jouw producten of diensten?
Navigatie ook wel usability genoemd is de website gebruikers vriendelijk?
Call-to-Action – is het voor de bezoekers duidelijk welke actie ze moeten uitvoeren(internetters zijn lui), zoals e-book downloaden, aanmelden voor een nieuwsbrief, afspraak maken, bellen, mailen enz?
(SERP) Search Engine Results Page Optimalisatie – hoe staan de links van jouw website in de zoekmachine resultaten? Nodigen ze uit om op geklikt te worden? Bij de meeste CMS-systemen is dit gelukkig goed geregeld.
Schrijven van SEO vriendelijke teksten voor de website of webwinkel (content is King)
Opstellen zoekwoord strategie – optimalisatie van alle webpagina’s met eigen unieke zoekwoorden (heel belangrijk)

Waarom zoekmachine optimalisatie belangrijk is.

SEO-staat voor Search Engine Optimization, vertaald naar het Nederlands: Zoekmachine optimalisatie.

Om een goede positie in de zoekresultaten te krijgen heb je een gedegen strategie en een werkwijze nodig. Dit betekent het inrichten of aanpassen van de website webwinkel om zo zo goed mogelijk mogelijk gevonden te worden binnen zoekmachines op relevante zoektermen. Het is een samenspel tussen content, structuur, techniek die gezamenlijk voor een goede vindbaarheid moeten zorgen. Om goed gevonden te worden op relevante zoektermen, moet natuurlijk eerst bepaald worden welke termen relevant zijn. Ik zoek voor jouw uit waar de kansen en mogelijkheden liggen in een zoekwoorden onderzoek.
Met deze analyse neem ik jouw website volledig onder de loep.Op alle voor SEO relevante punten. Het resultaat hiervan is een zeer uitgebreid rapport dat geheel van toepassing is op uw website of webwinkel. Google wil haar gebruikers de beste zoekresultaten geven. Hiervoor crawlt haar zoekmachine het web en slaat alle websites en webpagina’s op in een index. Wanneer er een zoekopdracht wordt geplaatst (dit gebeurt miljarden keren per dag) kijkt Google met name naar de relevantie (Zoektermen), populariteit (zoals backlinks, social), actualiteit (Blog berichten), kwaliteit en leesbaarheid (code) om te bepalen welke resultaten er bovenaan getoond moeten worden.

Zoekmachine optimalisatie website
SEO ONLINE

Ruys Online Marketing dé Seo specialist van Zeewolde.

Door de seo doelen vooraf goed te bepalen en de juiste strategie in te zetten zul je van de volgende voordelen profiteren. Een betere naamsbekendheid, zodat men jouw bedrijf op iedere zoekterm kan tegenkomen. Hoe hoger jouw bedrijf in Google staat, hoe sneller iemand op de website klikt
hoe meer bezoekers, hoe meer kans op verkopen.

Waar wacht je nog op?

Neem nu contact met mij op!

En start met het verbeteren van jouw zoekwoorden posities.

 

Verstuur

Seo