var ml_account = ml('accounts', '2034694', 'y6p2v9t0n2', 'load');

VEELGESTELDE VRAGEN

Niet alle online marketing bedrijven zijn hetzelfde en dat is maar goed ook.
Ruys Online Marketing is er voor de start up’s en kleinere bedrijven die niet
beschikken over grote marketing budgetten maar wel goed zichtbaar willen zijn op het internet.

Ik denk dat dat een goede zaak is. EEN GEWELDIG iets.

IT'S ABOUT STANDING OUT

Het zakelijke landschap van vandaag draait niet langer om mooie praatjes.

Het gaat erom dat je opvalt.

In een wereld van copycat-aanbiedingen en uiterlijk-identieke bedrijfsmodellen moet een bedrijf merk en waarde-differentiatie creëren in de gedachten van haar nieuwe en bestaande klanten.Ik wil niet alleen maar denken dat ik de zaken anders doe. Ik weet dat ik dat doe.

Na het lezen van het volgende, weet je dat ook.

Why i stand out

Een deel van hoe ik differentiatie van andere marketingbedrijven aantoon, is mijn vooruitzicht, mijn aanpak, mijn normen waarden en mijn mening.Ik ontwikkel marketingstrategieën, creëer tekst en visuele inhoud en controleer de aanwezigheid van jouw organisatie in de sociale media. Ik zet jouw website sterk in zoekmachine resultaten door gebruik te maken van de nieuwste technieken en processen in zoekmachine optimalisatie. Ik ontwikkel advertentie strategieën, ontwerp campagnes, online uitvoeren (PPC) analyseer en rapporteer over de resultaten.

Ben je een media bureau?

Niet helemaal. Ik ben een online marketing bureau dat talenten en ervaring gebruikt om kleine tot middelgrote organisaties op verschillende manieren te helpen. Sommigen van hen zijn op zoek naar adverteren een anders heeft meer baat bij goede webteksten.

Ik bied een reeks geïntegreerde marketingdiensten omdat ik geloof dat dit is wat bedrijven vandaag de dag nodig hebben. Geïntegreerde marketing voor geïntegreerde bedrijven. Een enkel contactpunt voor strategie, operaties en uitvoering.

SEO

 

Ik help zodat je website hoog zal scoren in de resultaten van zoekmachines door gebruik te maken van de nieuwste technieken en processen in Search Engine Optimization.

Adverteren

 

Ik ontwikkel samen met jou advertentiestrategieën, ontwerpen & campagnes. Zodat we een stevige basis hebben staan om jouw bedrijf online te promoten.

Content Marketing

 

Ik ontwikkel en creëer tekst en visuele inhoud waar jou doelgroep van houd. Content marketing is niet alleen maar een stukje tekst op je website er komt meer bij kijken. Deze inspanningen neem ik graag voor je uit handen.

Marketing

 

Marketingdiensten voor kleine bedrijven die zijn ontworpen om tastbare resultaten te realiseren. Eén maat past zeker niet allemaal. Start-ups en kleine bedrijven hebben unieke en specifieke marketingbehoeften.

CRO

 

Conversieratio Optimalisatie: Weten versus raden.De wereld van CRO is gevuld met vreemde nieuwe woorden en jargon, zoals A / B-testen, heatmapping en de wet van Fitt . De kern van CRO is de combinatie van het doel met het subjectieve – het maken van creatieve beslissingen en veranderingen op basis van kwantitatieve gegevens. Natuurlijk, CRO omvat technische onderwerpen zoals zoekmachine-optimalisatie, sitestructuur en vriendelijkheid van mobiele apparaten. Maar het brengt ook disciplines met zich mee, zoals culturele verwachtingen en verschillen, ontwerp, typografie, kleurentheorie, taal, en zelfs psychologie en sociologie.

Social Media

 

Social media marketing word steeds belangrijker. Je wilt namelijk niet alleen je bezoekers via je website te woord staan. Je bent natuurlijk ook nieuwsgierig wat jou doelgroep bezig houd en waar hun interesse ligt.

WAT IS HET UURTARIEF VAN RUYS ONLINE MARKETING?

Ik krijg deze vraag heel vaak en is moeilijk te beantwoorden.

Ik beschouw elke klant als uniek, elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke problemen behoeften en doelen. Mijn marketing diensten zijn bedoeld  om elke klant de beste service te geven. Hierdoor is het onmogelijk  om een vaste prijs te geven voordat ik weet hoe jouw bedrijf in elkaar steekt. Ik werk samen met jouw om erachter te komen wat de meest waardevolle bijdrage zou kunnen zijn voor de organisatie, en dan werk ik dit uit. Zodra ik dit  gedaan heb en we zijn er allemaal blij mee, dan kijken we samen naar de volgende stap.

Voor projecten is het lastig om een uurtarief te rekenen.

Ik denk dat het veel beter is voor iedereen  dat ik kosten in rekening breng voor het project als een vast bedrag, ongeacht de duur van het project. Op die manier weet je precies hoeveel het traject gaat kosten, en kan ik me concentreren op het leveren van het best mogelijke resultaat. Mocht je toch een prijs per uur willen ontvangen houd dan rekening met €75 ex btw per uur

Ik heb voor kleine projecten een strippenkaart hier kan je uren inkopen

bedragen zijn ex btw.

Interesse in een strippenkaart?

[contact-form-7 id=”11580″]