DIENSTEN

Adverteren op de social media is naast Google ads een mooie manier om jouw bedrijf zichtbaar te maken voor doelgroep.

Growth Hacking is een proces van snelle experimenten over verschillende marketingkanalen. Een productontwikkeling om de meest efficiënte manier te vinden om een bedrijf te laten groeien. Waarom Growth Hacking? Online gaat het altijd over het aanspreken van bestaande en potentiële klanten en hun behoefte binnen de klantreis

SEO

SEO is het vindbaar maken van de website of webwinkel op belangrijke zoektermen die jouw toekomstige klant intoetst op Google. Door dit goed in te zetten is de kans aanwezig dat jouw website als eerste verschijnt in de zoekresultaten.

Er is geen ander kanaal zo flexibel als e-mailmarketing, Je kunt testen, automatiseren en optimaliseren.
Met e-mailmarketing kan je verschillende uitingen doen naar je klanten.

Lokale SEO is interessant voor organisaties met een focus op een of meerdere fysieke adressen. Eigenlijk kan bijna iedere organisatie manier profiteren van lokale SEO. Zelfs als een organisatie met een landelijke focus, kun je een strategie hebben om beter zichtbaar te worden in de lokale zoekresultaten.

CRO

Conversion Rate Optimization (CRO) Door het inzetten en constant testen van de website op belangrijke punten waaronder metingen en het inzetten van heatmaps. Weet je precies waar de fouten zich bevinden zodat er gelijk actie kan worden ondernomen.