Social Media Marketing inzetten voor jouw bedrijf.

Psst zeg nou eens eerlijk hoe vaak check jij je sociale media kanalen Facebook, Instagram. Ruys Online Marketing kan je helpen om een goede Facebook, LinkedIn, of Instagram-pagina in te richten, die aansluit bij jou doelgroep. Met social media marketing publiceert jouw bedrijf zijn kennis interesse en expertise op social media platformen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Over de gebruikers die jouw social mediakanalen bezoeken is veel bruikbare data beschikbaar. Data zoals leeftijd, woonplaats en interesses. Dankzij social advertising kun je op basis van deze data zeer gericht adverteren en de mensen benaderen die voor jouw bedrijf interessant zijn. De kans op conversie/succes wordt daarom steeds hoger, waardoor social advertising steeds vaker wordt toegepast binnen online marketing. Facebook en Instagram zijn op dit gebied verreweg de grootste platformen.

Facebook

Facebook is het meest gebruikte sociale netwerk ter wereld. Daarnaast geven deze gebruikers ook duidelijk hun interessegebied aan. Dit biedt natuurlijk goede mogelijkheden om jouw product of dienst bij deze doelgroep onder de aandacht te brengen. Ruys Online Marketing is gespecialiseerd in het bereiken van deze doelgroep en het aanspreken daarvan op de juiste manier.

Facebook-bedrijfspagina maken

Een bedrijfs- pagina op Facebook, maar is deze wel up-to-date zitten er genoeg functies in om een zo goed mogelijk rendement te halen?

Snappen je fans waar de pagina over gaat.

Ruys Online Marketing kan een Facebook bedrijfs- pagina opzetten met alle functies

Zodat de doelgroep jouw bedrijf goed kan vinden en kan volgen.

Adverteren op dit sociale netwerk? Ook dit kan ik prima voor je in gang zetten.

Net als bij Twitter Ads vergt het opzetten en onderhouden van Facebook Ads een continue betrokkenheid van jouw kant. Heb je de tijd en de mensen hiervoor? Ik kan je net als bij Google Ads en Twitter Ads je helpen met je Facebook Ads campagne. Daarbij kan ik ook de zorg van het aanmaken en onderhouden van je Facebookpagina uit handen nemen, zodat ik de Facebook Ads en je Facebookpagina zo goed mogelijk op elkaar kan afstemmen.

Weten wat je moet doen om je social media te laten groeien
Meer interactie op Instagram

Instagram

Instagram zakelijk

Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden,

dan komt, Instagram goed van pas.

Ruys Online Marketing kan je helpen zo goed mogelijk gebruik te maken van deze service.

Twitter

Tweet Tweet

Twitter zakelijk.

Van plan zakelijk Twitter in te zetten?

Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Twitter zakelijk

Lets Talk social media marketing!

Nadat je mij hebt benaderd via de sociale netwerken of het contactformulier. Zal ik zo snel mogelijk contact met je opnemen met uitzondering van weekeinden.

 

Verstuur